Cream of Pearl's - Uppfödare av Golden Retriever och Cocker Spaniel

Har fått tillåtelse att skriva ut detta brevet både med och utan dennes namn men väljer att hålla det för mig själv. hjärtat svämmade över av tacksamhet och kärlek för de. Denna valp har bott hos ägaren sedan 8v. 

*********************************

Hej Eva! 

Det här kommer bli lite personligt men ville bara skriva ett stort tack till dig. För den fantastiska hund du försett mig med. Just nu har jag haft en riktigt dålig period. Jag är sjukskriven för yrsel och huvudvärk och synrubbningar och har orkat typ noll. Har väl mer och mer börjat inse att jag kanske är eller har legat på gränsen till att bli utbränd. 

I alla fall, Hon är fantastisk. Utan henne hade jag mått ljusår sämre. Hon ligger jämte mig i soffan timme ut och timme in om så behövs, hon påminner mig om att äta och gå ut o röra på mig lite försiktigt. Hon torkar mina tårar, hon kommer direkt om hon märker av att en panikångestattack är på gång och sitter nära till tröst, och hon ser till att spexa lite när man är ledsen så man inte kan låta bli att skratta. Hon är en helt enastående hund och jag älskar henne till månen och tillbaka.

Igår hade vi några barn här på besök, o hon visar en sådan klokhet med barn. Hon skulle ALDRIG hoppa på ett barn så som hon gör med vuxna, och hon leker så fantastiskt med dem. 

Hon är fullt ös och totalt lugn i en perfekt blandning. Det finns alltid en av- och påknapp. Alla i hennes närhet avgudar henne. 

I framtiden kommer jag säkert vilja utöka flocken med en goldie till, och det är då en självklarhet för mig att den ska komma från din kennel. Bättre hundar kan jag inte tänka mig!Hon har fått mig egenom både bra och dåliga dagar, en ständig följeslagare och en fantastiskt omtänksam vän, med en helt underbart galet sprallig sida som gör att man kiknar av skratt.

TACK för att du gör ett sånt fantastiskt jobb med att ta fram och forma dessa hundar, du borde få pris! 

Massor av kramar