Välj en sida

HEM, TRÄDGÅRD mm

Hej alla,

Har tänkt börja dela med mig av lite av min vardag och min Borg mitt hem för er, genom att börja skriva i en ny blogg Tänkte på det viset visa er lite av mina hobbies som jag tycker förgyller mitt liv.

Det kommer bl:a handla om min familj, mina barnbarn, lite om mina hundar inte mycket så jag ju redan har en blogg om kenneln här på hemsidan. Det kommer kanske lite bilder på mat, fika, blommor, dockskåp och mycket mera.

Fredagen den 22 Maj 2020

Torsdagen den 21 Maj 2020

Det största projektet jag håller på med just nu här hemma är en plats för mina barnbarn att förhoppningsvis kanske minnas i framtiden.

Jag håller på att göra en bär & frukt trädgård till de när de kommer hit som vi kan gå ut och titta på, plocka av och äta ifrån.

Här kommer lite bilder från i början av projektet. De första bilderna jag tog var den 10/4-20 här har jag hämtat en av 2 ensilage balar jag fått av en god vän jag tränat hund med för länge sedan Johanna. Har börjat lägga ut vatten avstötande papper vi använt när vi målade inom hus här hemma. Thomas sa till mig att det inte kommer gå igenom något vatten. Bra tänkte jag då tar det död på allt som finns där under en mindre skogsdunge som vi sågar ner. Massor av snabb växande sly. Och annat man inte vill ha i landet.

I mitt nästa inlägg kommer jag berätta lite om hur och varför jag började detta projekt och hur mina tankar har gått under dessa månaderna.

Allt gott till er.