Cream of Pearl's - Uppfödare av Golden Retriever och Cocker Spaniel

Köpa valp hos oss på Cream of Pearl’s

Vi säljer aldrig valpar utan att ha haft minst ett personligt möte. 

Ingen valp lämnar oss innan den är 8 veckor.

När valpen flyttar är den registrerad i Svenska kennelklubben, veterinärbesiktad inom 7 dagar innan flytten, vaccinerad, i-märkt med ett chip där numret är registrerat i DjurID och därigenom registrerat i Europetnet vilket gör att det går att hitta ägaren om din hund försvinner i Europa. 

Vi skickar även med valpen en liten ”bruksanvisning”, en folder med bla information om när valpen är avmaskad och med vilka avmasknings medel, vilken mat valpen äter när den flyttar och även mat för de första dagarna, samt en liten bok från Svenska kennelklubben med tips och råd. Även lite info med enkla råd och tips när din valp kanske blir magsjuk, ska avmaskas och vaccineras nästa gång samt om framtida hälso undersökningar så som röntgen. 

Vi ordnar minst en kennelträff om året och i mån av intresse även en valpträff. 

Ni får även livslång support.

I gengäld önskar vi information om hur det går för valpen och er både bra och mindre bra händelser. 

VIKTIGT VALPKÖPARE INFORMATION!!!

För er som är intresserade av en valp från oss vill jag berätta. Om ni går i någon av dessa tankarna ber vi et spara ert mail och tid till någon annan uppfödare. 

-Vi säljer inte någon valp till “hobby” avel utan de som är intresserade av en valp ska ha en uppfödare utbildning el likvärdig utbildning,

-Ska ha kunskap om rasen och dess för och nackdelar. 

-INGEN BLANDRAS AVEL

-Vi rekomenderar er som är intresserade av att köpa en valp samtidigt som ni ska ha barn att tänka till lite och låta barnet ha sin “egentid” innan valpen kommer in i bilden och KRÄVER sin tid och uppfostran (alltid valpen som kommer i andra hand)

-Vi säljer inte valpar för att de ska bo i hundgård eller vara hemma själva hela dagarna. 

Eva och Pärlorna