Cream of Pearl's - Uppfödare av Golden Retriever och Cocker Spaniel

Ja då har dagen D varit. 

Vad ska man känna och säga, så många tankar och känslor av alla de sorter. 

Ja som sagt vi tar det från början. 

I slutet av januari tog vi det slutliga ledsamma beslutet som alla uppfödare någon gång måste få ta att omplacera en valp/hund man haft så många drömmar och planer för. Alizhia blev ju inte godkänd i sin röntgen för att användas i avel.  Efter många om och men satte vi ut henne på omplacering. Fick mellan 40-50 svar från olika som var intresserad av att ta över henne och mellan alla dessa svar kom det ett från Köping och Helena utanför Västerås. Ville jag sälja henne så långt bort? Tankarna gick och Alizhias bäst var ett självklart val. 

Sagt och gjort vi mailad massa gånger ställde alla typer av frågor bägge två och så bestämde vi att vi skulle mötas på halva vägen i Mjölby så de fick bla träffa Allie. Allt klickade. 

Så blev det då beslutat att under påsk helgen skulle vi köra upp henne till Köping så vi fick se var hon skulle bo mm. 

Påskdagen kom och vi körde upp fick träffa hennes nya hundkompisar 2 Jack russlar på 6 och 12 år. Gick jätte bra Allie lade sig ner på deras nivå och det klickade. ❤️❤️❤️

  
Så nu bor hon hos Helena och PO samt Daina Helenas mamma samt 2 russlar och x antal katter ?? 

Helena har redan anmält henne till kurs och har så fina planer för henne. I dag fick jag även veta att hon nu äntligen börjat LÖPA med. 

Lycka till mitt hjärtas dröm